پیام تبریک ریاست دانشکده علوم به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز مرد

ای مردم! به خدا سوگند من هرگز شما را به هیچ طاعتی فرا نمی ‏خوانم مگر آنکه خود بر شما،درعمل به آن، پیشی می جویم و از هیچ گناهی بازتان نمی ‏دارم و نهی نمی ‏کنم، مگر آن که پیش از شما، خود را از عمل به آن باز دارم.

امروز  13  رجب سرآغاز طلوع خورشید ابر مردی است که بی گمان یگانه الگو و اسوه عدالت و خداپرستی است. همان که گفتار، رفتار و اعمالش،بزرگترین راهنمای دلهای تشنه حقیقت است.

بنده به این مناسبت، فرصت را مغتنم شمرده ضمن تبریک میلاد مسعود مولود کعبه، مولی الموحدین،حضرت علی بن ابیطالب(ع) ، روز مرد و روز پدر را به کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نمایم.  امید است با بهره گیری از خداوند منان، با سرلوحه قرار دادن منش و سیرت زندگانی امیرالمومنین در تمامی مراحل و ابعاد زندگی و در خدمتگزاری به جامعه و میهن خود موفق و مؤید باشید.